Uw winkelmandje is leeg.

Als u heeft geprobeerd om iets aan uw winkelmandje toe te voegen, maar het is nog steeds leeg, dan gebruikt u misschien een browser die geen cookies toestaat. Voor informatie over ons cookiebeleid Klik hier . Let op: de inhoud van uw winkelwagentje wordt maar een korte periode opgeslagen nadat u onze website verlaat.

Als u graag meer hulp heeft of uw bestelling wil plaatsen via de telefoon neem dan contact op met onze klantenservice.

0
Uw Mandje
9 WARWICK ROAD, KENILWORTH CV8 1HD, Verenigd Koningkrijk

Klantbeoordelingen

Wij waarderen de feedback van onze klanten en horen graag wat mensen waarderen aan hun aankoop, evenals eventuele problemen die ze hebben ondervonden. U kunt ook honderden onafhankelijke reviews zien op het web. Hieronder staan de duizenden productbeoordelingen die  we van tevreden klanten hebben gekregen!

Klik op een titel hieronder om alle beoordelingen voor dat item te zien.

1 2 3 4 5 6 Next
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
2 Style
2
Algemene Beoordeling
Delivery was on time. Unfortunately the watch is the wrong colour. I ordered a Blue Dial and Bezel and the box contained a Black Dial and Bezel model. See photo. It works fine and I will keep it. However you should carry out an audit to check the correct item is in the box.

beoordeeld 16/09/2021

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Just received my Garmin Fenix 6X sapphire and I love it. Bought it to replace an older Garmin and this one does just what I want…and a lot more! Fantastic service from FCW, right watch,right price, excellent customer service and delivery was spot on. Would definitely use FXW again, thanks again FXW.

beoordeeld 15/09/2021

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
2 Quality
1 Value
1 Ease of use
4 Style
3
Algemene Beoordeling
Charger cable came faulty. Doesn’t work only at a certain angle very disappointed.

beoordeeld 15/09/2021

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
4
Algemene Beoordeling
Yet another fantastic product at an excellent price from 1st Class Watches
It's classy and my wife loves it.

beoordeeld 15/09/2021

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
4 Ease of use
4 Style
5
Algemene Beoordeling
Watch csme with a smudge on the glass but other than that no issues. I've only had it a few days but it's comfortable and easy to set up. Not tried how robust it is yet but looks pretty tough.

beoordeeld 15/09/2021

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Absolutely over the moon with first class watches. I spent a good week trying to find the watch I wanted (Garmin tactix delta) at the right price. Personally I wanted finance and whilst klarna did offer me something it didn’t suit. I then found FCW and before I knew it my watch was ordered and was delivered the next day before 1pm as promised. Oh and they’re £90 cheaper than on the Garmin website.

beoordeeld 15/09/2021

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling

beoordeeld 15/09/2021

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
4
Algemene Beoordeling
Great product, very happy with the fast delivery too. To bad I couldn’t redeem the ten percent discount. Tried but didn’t go through.

beoordeeld 14/09/2021

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Recently I bought bracelet at the last minute and was extremely happy when it was delivered the next day. Exceptional service, would recommend. Thank you.

beoordeeld 14/09/2021

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Very happy with my Rotary watch, exactly what I was looking for - neat round face and black leather strap, understated but stylish. I love it. Also very prompt delivery to my local post office, even though out of stock at time of order. Very pleased with the watch and delivery. Thank you

beoordeeld 14/09/2021

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
1 2 3 4 5 6 Next
Bekijk deze pagina op onze andere sites:
10% korting
Uw eerste bestelling!
Erkende Britse detailhandelaar
Gratis armband aanpassing

Code gekopieerd naar het klembord!

Kopieer de kortingscode.

Beperkte edities en bepaalde merken uitgesloten
Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
Zie het privacybeleid voor informatie over hoe gegevens worden gebruikt

Klik hier om verder te winkelen
10% kort. x
Chat
Chat
Live chat