Uw winkelmandje is leeg.

Als u heeft geprobeerd om iets aan uw winkelmandje toe te voegen, maar het is nog steeds leeg, dan gebruikt u misschien een browser die geen cookies toestaat. Voor informatie over ons cookiebeleid Klik hier . Let op: de inhoud van uw winkelwagentje wordt maar een korte periode opgeslagen nadat u onze website verlaat.

Als u graag meer hulp heeft of uw bestelling wil plaatsen via de telefoon neem dan contact op met onze klantenservice.

0
Uw Mandje
9 WARWICK ROAD, KENILWORTH CV8 1HD, Verenigd Koningkrijk

Klantbeoordelingen

Wij waarderen de feedback van onze klanten en horen graag wat mensen waarderen aan hun aankoop, evenals eventuele problemen die ze hebben ondervonden. U kunt ook honderden onafhankelijke reviews zien op het web. Hieronder staan de duizenden productbeoordelingen die  we van tevreden klanten hebben gekregen!

Klik op een titel hieronder om alle beoordelingen voor dat item te zien.

1 2 3 4 5 6 Next
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
A big upgrade from my previous Fenix 6. Having a touch screen and increased navigation accuracy are great. As is increased battery life. Garmin have packed so many features into the Fenix 7 Pro. I’m really pleased with its performance.

beoordeeld 17/07/2024

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Nice watch, gains a few seconds a day but well within the established parameters. Satisfied with my purchase.

beoordeeld 16/07/2024

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Watch is perfect. First class watches was by far the cheapest website to order from. Ordered in the afternoon and it arrived the next morning.

beoordeeld 16/07/2024

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
The watch arrived really quickly as is beautiful. Well packaged and exactly as I had hoped.

beoordeeld 16/07/2024

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
The item requested arrived in brilliant packaging with emphasis on high quality delivery. Item was exactly what was order and is a fantastic gift. Would highly recommend.

beoordeeld 16/07/2024

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
bought a garmin fenix 7x pro sapphire solar for a great price watch was delivered the next day

beoordeeld 16/07/2024

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Excellent service and price - received next day at 11:30 on Saturday.

beoordeeld 16/07/2024

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Garmin Speed and Cadence sensors purchased recently I was so happy with them I went and bought another set. Great price, fast delivery and when I had a query, speedy resolution. First Class Watches and other things...

beoordeeld 16/07/2024

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
4 Style
5
Algemene Beoordeling
The watch arrived next day and well packed. Great price from First Class Watches.

beoordeeld 15/07/2024

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
This watch is beautiful, I am very happy with it. Also it was great to get a free watch winder as well, thank you.

beoordeeld 15/07/2024

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
1 2 3 4 5 6 Next
Bekijk deze pagina op onze andere sites:
10% korting
Uw eerste bestelling!
Erkende Britse detailhandelaar
Gratis armband aanpassing

Code gekopieerd naar het klembord!

Kopieer de kortingscode.

Beperkte edities en bepaalde merken uitgesloten
Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
Zie het privacybeleid voor informatie over hoe gegevens worden gebruikt

Klik hier om verder te winkelen
10% kort. x
Chat
Chat
Live chat
WhatsApp
Live Help