Uw winkelmandje is leeg.

Als u heeft geprobeerd om iets aan uw winkelmandje toe te voegen, maar het is nog steeds leeg, dan gebruikt u misschien een browser die geen cookies toestaat. Voor informatie over ons cookiebeleid Klik hier . Let op: de inhoud van uw winkelwagentje wordt maar een korte periode opgeslagen nadat u onze website verlaat.

Als u graag meer hulp heeft of uw bestelling wil plaatsen via de telefoon neem dan contact op met onze klantenservice.

0
Uw Mandje
We gebruiken cookies om de best mogelijke winkelervaring te bieden. Dit stelt ons in staat om onze service te personaliseren, te verbeteren en te monitoren. U kunt deze cookies op elk gewenst moment via uw browserinstellingen blokkeren.
Privacybeleid
✗ DICHTBIJ
9 WARWICK ROAD, KENILWORTH CV8 1HD, Verenigd Koningkrijk

Klantbeoordelingen

Wij waarderen de feedback van onze klanten en horen graag wat mensen waarderen aan hun aankoop, evenals eventuele problemen die ze hebben ondervonden. U kunt ook honderden onafhankelijke reviews zien op het web. Hieronder staan de duizenden productbeoordelingen die  we van tevreden klanten hebben gekregen!

Klik op een titel hieronder om alle beoordelingen voor dat item te zien.

1 2 3 4 5 6 Next
5 Quality
5 Value
1 Ease of use
5 Style
3
Algemene Beoordeling
A delightful and simply understated watch.
Beware though, First Class Watches send multiple e-mails for some time after ordering with the name of your order in the header. This seems almost designed to catch you out if you are purchasing for a gift and want it to be a surprise!
Please First Class Watches, just 'FCW - your order' in any header would do.

beoordeeld 23/09/2020

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Quick and easy transaction, good price and fast delivery.

beoordeeld 21/09/2020

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Quick and easy transaction, good price and fast delivery.

beoordeeld 21/09/2020

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
4 Style
5
Algemene Beoordeling
Hi,This is my 2nd Luminox Bear Grylls survival watch,its the orange XB 3729, it's a great watch,it has a fabulous face,and it is great to wear a good face,and great at night too,it lights up like a Xmas tree,its waterproof to200 meters ,treat your guy to one for Xmas he will love it,i do,a fabulous watch for around £400 and a great timekeeper too.If Bear Grylls puts his name to it ,it must be good,regards Mike.

beoordeeld 21/09/2020

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Quick and easy transaction, good price and fast delivery.

beoordeeld 21/09/2020

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
Happy with the watch. Good quality

beoordeeld 21/09/2020

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
1 Quality
1 Value
1 Ease of use
3 Style
1
Algemene Beoordeling
The U boat watch was found inaccurate for at least 10 mins slow once i received it and i immediately requested for refund/return. I am not satisfied with the manufacturer as i am expecting a change for a new watch, but instead it has to be repaired.
Since the damage is not done by myself and i have no confident that the watch will still perform after repairing.
It is a sad incident to experience such hassle when purchasing a new watch from a reputable watch company.
I totally lost confident in the brand.



beoordeeld 21/09/2020

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
First class service from first class watches. 2nd watch I have purchased, the first for my sons 16th and now a top up present for his 21st. Gone with GShock both times due to their hard wearing quality and active life style my son has. The first is still going strong but wanted something different so went for G-Shock | G-Steel | Bluetooth | Chronograph | Blue | GST-B100G-2AER. Amazing service, ordered it on Friday morning and received it Saturday morning the next day, I was kept up to speed from Royal mail all the way through. I have never purchased something so easily, very impressed and highly recommend First Class Watches.

beoordeeld 20/09/2020

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling
First time customer.

Very impressed with chosen product, service team updates, speed of service and product price.

Purchase exactly as photographed and described.

Confident to use services and to recommend.

Thank you.

beoordeeld 20/09/2020

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
5 Quality
5 Value
5 Ease of use
5 Style
5
Algemene Beoordeling

beoordeeld 20/09/2020

GEVERIFIEERDE EERSTE KLAS KLANT
1 2 3 4 5 6 Next
Bekijk deze pagina op onze andere sites:
5% korting
Uw eerste bestelling!
Erkende Britse detailhandelaar
Gratis armband aanpassing

Code gekopieerd naar het klembord!

Kopieer de kortingscode.

Niet geldig bij andere aanbiedingen

Klik hier om verder te winkelen
5% kort. x